.

..
.
.

Topproducten


De nieuwe hoog-kwalitatieve tanning van Avivalab. Laat alle concurrentie ver achter zich. Deze tanning geeft een prachtige bruine tint.

Voldoet aan de strengste FDA-approvals waardoor u verzekert bent van een hoogwaardig kwalitatief en veilig product waar Airbrush-Services-Almere na uitvoering testen volledig achter staat.

Zowel in prijs als kwaliteit een top-product.

Desgewenst overleggen wij u de FDA-approval en ingrediënten lijst

.

Tanning

Producenten en bedrijfjes in de tanningindustrie komen en gaan als paddestoelen.
We hebben de laatste jaren veel dubieuze materialen voorbij zien komen, veelal verkocht door lieden niet gehinderd door enige kennis.

 Airbrush Services Almere importeert al jaren  de Airbrush tanning van Aviva Labs in Nederland. Met deze tanning heeft u veilig en snel het hele jaar door een mooie bruine egale tint. Aviva Labs  is kwalitatief  dé fijnste tanning vloeistof die verkrijgbaar is.

Verneveling met de airbrush zorgt voor de enige juiste en egale verspreiding van sunless tanning lotion op de huid. Anders dan andere sunless tanning solutions op de markt met een "one size fits all" mentaliteit, is Aviva Labs tanning leverbaar in 8% DHA, 10% DHA 12% DHA en 14% DHA formules.

 Onze klanten zijn professionele tanningsalons, beautysalons, visagisten die werken voor de reclame en TV wereld, bodybuilders en mensen die aan stijldansen doen. En natuurlijk de thuisgebruikers. Tevens hebben wij zeer goede ervaringen met de toepassing van Avivalabs tanning bij mensen met huidproblemen zoals virtiligo.

 In onze online shop vindt u een overzicht van de Avivalabs vloeistoffen en de apparatuur die u kunt gebruiken voor de verwerking.

.

Informatie

Voor verdere informatie over tannings materialen,
kunt u bellen naar
Airbrush Services Almere
036-5331531,
e-mailen naar
info@airbrush-services-almere.nl
of nog beter: Kom langs en laat je deskundig adviseren.