.

..
.
.

Tijdschriften

Bij Airbrush Services Almere vindt u een uitgebreid assortiment gespecialiseerde airbrush- boeken en tijdschriften, waaronder o.a. het pinstriping & kustom graphics magazine.

.


PINSTRIPE: Een kwestie van oefenen!

Voor die finishing touch bij je “Old School” flames, pinstripe op je Hot Rod of om je gitaar of meubels een eigen look te geven, en wat dacht u van een lijnenspel bij een bodypaint! Veel mogelijkheden, maar bovenal erg leuk om te doen.

Airbrush Services Almere heeft voor u een zeer uitgebreide collectie pinstripe materialen op voorraad.

Zo vindt u in ons assortiment de complete collectie penselen en accessoires van de fameuze “King of Pinstripe”  Steve Kafka. Hoogkwalitatieve penselen gemaakt met een mix van zowel synthetisch als natuurlijke haren, speciaal ontwikkelt voor het maken van bochten.

Daarnaast leveren wij u uit voorraad een serie van de meest populaire penselen van Mack.

In ons assortiment o.a de XCaliber Striper, Mack-Lite, Mach-One,  Wizard Vortex, Series #10 en de outliners, voor elke pinstripe job  het juiste penseel!

Uiteraard leveren wij ook de speciale penseelreinigers en bewaarolie’s om uw penseel in topconditie te houden.

Zonder penseel gaat het ook: onze ASA Biezentrekker is eenvoudig te vullen met verf waarna het verfwieltje zorgt voor een perfect rechte streep.

Voor de professionals leveren wij de prachtige biezentrekkers van Beugler uit voorraad. 

Verf is ook wel handig, gebruik voor een perfecte pinstripe de fameuze kleuren van 1Shot of de dekkende kleuren van Createx Auto Air. De complete kleurlijn vindt u in onze on-line shop.
Airbrush Services Almere heeft ook een ruime sortering bladgoud, bladzilver en slaggoud in diverse kleuren én alle accessesoires om bladgoud te verwerken.

.

Zetje in de rug!


Specialpaint, pinstripe en bladgoudtechniek door Iwan Standaar

Voor het zetje in de rug is hebben
wij een ruime keuze aan pinstripe boeken, DVD’s.
Natuurlijk hebben wij handige
hulpjes als fine-line tape, magneetband,
Stabilo potloden,
handschoenen etc. 

En bij vragen horen we natuurlijk graag van u!