.

..
.
.

Opstapdagen

Voor de mensen die eerst eens willen weten wat je allemaal met een airbrush kunt doen en wat het allemaal inhoud worden er een aantal keren per jaar de z.g.n. Airbrush Opstapdagen georganiseerd.

Op deze dagen kunt u op een ongedwongen manier geheel vrijblijvend en kostenloos kennismaken met de fascinerende wereld die airbrushen heet.

Kijk voor de data even naar de agenda op onze website, schrijf je wel even in want vol is vol.

Ook dit jaar organiseren we bij ons in het pand van Airbrush Services Almere weer op een aantal vrijdagen onze Opstapdagen Airbrush Algemeen

Deelname is geheel GRATIS, er is een lunch, koffie, thee etc. en het belooft een prima dag te worden.

Doel van deze dag is om mensen die willen gaan airbrushen en dat kan zijn  Specialpaint,  Portret,  Muurschilderingen of een andere discipline het een en ander uit te leggen wat zinvol is en wat niet.

Het is dus geen cursus maar een voorlichtingsdag.

 Deze dagen bestaan uit twee gedeeltes 'sochtends uitleg over materialen en technieken 's middags  is er de mogelijkheid om zelf te airbrushen, dingen uit te proberen en alles te vragen wat je over airbrush wilt weten.

In onze volledig uitgeruste demoruimte hebben we plaats voor 12-15 deelnemers

Vol is dus Vol!

 Schrijf je daarom even in op info@airbrush-services-almere.nl met als onderwerp: Opstapdag Airbrush Algemeen en welke dag je wilt komen.

 De dagen zijn van 10.00-15.00 uur. (9.30 aanwezig voor koffie).

 Wij organiseren deze dagen kosteloos, mocht je nu onverhoopt toch niet kunnen laat dat dan vroegtijdig weten dan kunnen we een ander blij maken.

 Tot ziens!

Tevens is het mogelijk om met je modelbouwvereniging, motorclub of andere vereniging/club een besloten opstapdag te volgen, minimum deelname is dan 10 personen stuur voor meer informatie even een mailtje

Deze dagen geven wij in onze demoruimte boven de winkel aan de Operetteweg 26 Almere.

Lees hier het verslag van een Airbrush-opstapdag in het verenigingsblad
Modelbouw in Plastic

.

Wil je gaan airbrushen? Goed idee! 

De basis uitleg krijg je bij Airbrush Services Almere in de winkel. We laten het schoonmaken zien, de basis technieken etc.
Of je nu wat koopt of niet, en uiteraard geheel vrijblijvend.
Steek er wat tijd in en kom naar de winkel, dan weet je waarover je praat en voorkom je teleurstellingen.

Mensen die willen beginnen en wat meer voorlichting nodig hebben kunnen altijd deelnemen aan een van onze gratis Airbrush Opstapdagen dit is echter geen cursus.

Er geldt wel een minimum leeftijd om mee te kunnen doen met onze opstapdagen: vanaf 15 jaar of ouder kun je je hiervoor aanmelden.

Airbrush Services Almere de enige echte authorized dealer/importeur voor o.a. Harder & Steenbeck, Iwata, Createx in Nederland.

Opdrachten

Ook voor uw airbrush-opdracht kunt bij Airbrush Services Almere terecht.
Voor iedere opdracht kennen wij de juiste airbrush artiest waarmee wij u in contact kunnen brengen.

.

Airbrush opstapdagen
voor Modelbouwers

Speciaal voor de Modelbouwers die een airbrush gebruiken of er over denken om een airbrush te gaan gebruiken worden er de unieke "Airbrush voor Modelbouwers" dagen georganiseerd.

Op deze dagen staat een team van ervaren airbrushende modelbouwers voor u klaar om het een en ander aan u te demonstreren over de materialen en mogelijkheden die de airbrush de modelbouwer te bieden heeft.

Opstapdag airbrush voor Modelbouw

 Ook dit jaar organiseren we bij ons in het pand van Airbrush Services Almere weer een aantal Opstapdagen Airbrush voor Modelbouw.

Deelname is geheel GRATIS, er is een lunch, koffie, thee etc. en het belooft een prima dag te worden.

Doel van deze dag is om mensen die een airbrush willen gaan gebruiken bij het verven van hun model of dat nu een boot, RC auto, tank of poppenhuis  is de nodige uitleg te geven wat zinvol is en wat niet.

 Deze dagen bestaan uit twee gedeeltes:  s’ochtends uitleg over materialen en technieken s’middags  is er de mogelijkheid om zelf te airbrushen, dingen uit te proberen en alles te vragen wat je over airbrush voor modelbouw wilt weten.

In onze volledig uitgeruste demoruimte hebben we plaats voor 15-17 deelnemers

Vol is dus Vol!

 De dagen zijn van 10.00 tot 15.00 uur   (9.30 aanwezig voor koffie).

Kijk voor de data even naar de agenda op onze website.

Schrijf je wel even in op info@airbrush-services-almere.nl met als onderwerp: Opstapdag Modelbouw en welke dag je wilt komen.

 Wij organiseren deze dagen kosteloos, mocht je nu onverhoopt toch niet kunnen laat dat dan vroegtijdig weten dan kunnen we een ander blij maken.

 Tot ziens!


Ook kunt u een afspraak maken om in clubverband aan deze dagen deel te nemen, het minimum aantal deelnemers is 10 personen.

Deze dagen geven wij in onze demoruimte boven de winkel aan de Operetteweg 26 Almere.

Lees hier het verslag van de
airbrush introductie dag in het Modelbouwmagazine.