.

..
.
.

Bijeenkomsten 2011

De dagen zijnvan 10:00 tot 15:00 u in het pand van Airbrush Services Almere aan de Operetteweg 26 Almere.

.

Airbrush Club Holland.

De enige airbrushclub in Nederland van airbrushers voor airbrushers door airbrushers.

Inmiddels bestaat de Airbrush Club Holland vier jaar en mag zich over een steeds groeiende belangstelling verheugen, het ledental groeit gestaag.

De club heeft zijn onderkomen in onze van alle gemakken voorziene demoruimte.
Je hebt hier alle ruimte om te kunnen airbrushen en te leren van elkaar. Alleen je airbrush, verf en werkstuk meenemen en lekker airbrushen in clubverband.

Lucht, werktafels, projectieruimte alles is aanwezig, zelfs een ultrasoonreiniger om je airbrush een keer echt goed schoon te maken.

De club heeft zijn eigen activiteiten o.a. een eigen stand op de Airbrushshow en een activiteitenkalender met elke maand een ander item.

Clubdagen zijn er van Januari t/m Juni en van September t/m December.
In Juli en Augustus is er i.v.m. de vakanties geen Club.

Airbrush Club Holland: voor ieder wat wils, custompainting, portret, frisk, pinstripe bladgoud of alleen maar ervaringen uitwisselen, alles kan. Heb je zelf een idee, of wil je een onderwerp behandelen kom er gerust mee naar voren en laat het weten.

Een lidmaatschap  kost 40 euro per jaar, dus daar kun je het bijna niet voor laten.
Uiteraard is de eerste keer dat je komt gratis en kun je eerst eens even sfeer proeven en kijken of het wat voor je is.

Wil je geen lid worden omdat je niet elke maand kunt, geen probleem je kunt ook gewoon komen op de dag dat je wel kunt en dan per keer betalen.
Besluit je om lid te worden dan ontvangt je een ledenpas die 10% korting geeft op ons complete assortiment airbrushmaterialen! (behalve op aanbiedingen).

 

Tot ziens op een van de clubdagen!
.

Leerzaam, gezellig
& voordelig!

De bijeenkomsten van de Airbrush Club Holland zijn altijd leerzaam en gezellig.Maar bovendien voordelig: Want de ledenpas geeft 10% korting op ons complete assortiment airbrushmaterialen! (geldt niet voor aanbiedingen.)